​​Udskiftning af vinduer fra danske KP​

Drømmer du om at få nye vinduer? Så står vi hos Bygningsrenoveringen 2015 ApS altid klar med professionel hjælp.​ Vi er et kompetent firma med mere end 36 års erfaring inden for udskiftning af vinduer.

Vi servicerer primært kunder i Ølstykke, Lyngby og Hellerup, men vi står til rådighed for kunder på det meste af Sjælland.

Vi klarer både levering og montering

Vi tilbyder levering og montering af vinduer og døre fra den danske vindues- og dørfabrik KPK, som ligger i Nykøbing Mors. 

Denne leverandør har mange forskellige typer af vinduer og døre, hvilket betyder, at du eksempelvis kan få vinduer efter mål, som passer lige til din bolig. Vi hjælper dig gerne med at finde de helt rette vinduer til dig.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad udskiftning af vinduer koster, idet der er mange forskellige faktorer, som påvirker prisen. Det afhænger eksempelvis af antallet af vinduer samt vinduernes type.

Uanset hvad dine ønsker og behov er, så gør vi vores bedste for at imødekomme disse – og altid til konkurrencedygtige priser.

I forbindelse med udskiftningen kan vi også tilbyde at ændre vindues- og dørhullerne i bredde og højde, så de passer perfekt til dit hjem. 

Vi overholder altid alle vores aftaler og rydder op efter os selv, når opgaven er løst. Derudover garanterer vi veludførte og holdbare løsninger hver gang.​

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Kunne du tænke dig en gratis opmåling og et godt og uforpligtende tilbud, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi hører gerne om dine ønsker og fortæller mere om dine muligheder for udskiftning af vinduer.

Kontakt os på telefon: 20 31 57 86 eller på e-mail: olebyg1@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger.​

Bliv kontaktet og få et gratis, uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen her på siden og du vil snarest blive ringet op.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi har over 36 års erfaring

Vi har sans for detaljer

​Firma med egne håndværkere

Kontakt

Åbningstider

Hverdag 08:00-16:00​

Adresse

Bygningsrenoveringen 2015 ApS

Fiskene 45

3650 Ølstykke

CVR: 31491274

Medlem af