Totalentreprise har vi stor erfaring med

Skal du i gang med et større byggeprojekt? Det kan eksempelvis være i form af en renovering eller lejlighedstilbygning. Så står vi hos Bygningsrenoveringen 2015 ApS klar med professionel hjælp. Vi er et kompetent murerfirma med mange års erfaring inden for entreprise, herunder totalentreprise. Vi holder til i Ølstykke, men står til rådighed hos kunder over hele Nordsjælland.

Her på siden finder du et professionelt tømrerfirma, som har mere end 36 års erfaring med at udføre totalentreprise ved diverse byggeprojekter. Vi har både stået for hovedentreprisen i forbindelse med renovering af badeværelse, køkken og totalrenovering af hjemmet. Derfor kan vi varetage enhver opgave, så du bør ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

Få en succesfuld byggeproces med totalentreprise

Der følger flere fordele ved at benytte sig af totalentreprise, når du skal bygge eller renovere. Når vi står for entreprisen, varetager vi nemlig al kontakt mellem de forskellige faggrupper, hvorved vi sikrer et gnidningsfrit forløb.​

Vi har desuden en lang række faste og dygtige samarbejdspartnere, som vi kan trække på, når du skal have hjælp.

Når du samarbejder med os, er du garanteret solide og veludførte løsninger hele vejen rundt. Dette gælder uanset opgaven. Derudover kan du forvente konkurrencedygtige priser og gode tilbud fra os.

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og behov.

Du kan kontakte os på telefon: 20 31 57 86 eller på mail: olebyg1@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Bliv kontaktet og få et gratis, uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Åbningstider

Hverdag 08:00-16:00​

Om os

✓ Over 36 års erfaring

✓ Sans for detaljen

Adresse

Bygningsrenoveringen 2015 ApS

Fiskene 45

3650 Ølstykke

CVR: 31491274