Totalentreprise ved renovering af badeværelse

Skal du have lavet et nyt badeværelse? Vi er et kompetent firma med stor erfaring med murerarbejde og totalrenovering ad badeværelse, som bl.a. kan hjælpe i forbindelse med renovering af badeværelse og hvis du vil have lavet et helt nyt.​

Vores kunder kommer typisk fra Ølstykke, Lyngby og Hellerup, men vi kommer også gerne i andre områder omkring Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Hvis du går og drømmer om at få opgraderet badeværelset i dit hus – fx med nyt bad – så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for professionel hjælp. Vi har over 36 års erfaring i branchen, hvor vi har stået for mange forskellige former for entrepriser. Vores murer står til rådighed ved både store og små opgaver, så du bør ikke tøve med at kontakte os for kompetent hjælp.​

Faste samarbejdspartnere hjælper med renovering af badeværelse

Der er typisk flere forskellige faggrupper ind over, når det skal laves badeværelsesrenovering. For at processen kommer til at være gnidningsfri, kræves der derfor en god koordinering mellem samarbejdspartnerne.

Vores entreprise sikrer, at ingen faggrupper går i vejen for hinanden samt mindsker unødvendig ventetid.

Vi står gerne for hovedentreprisen ved dit næste projekt, hvor vi klarer al koordinering. Vi har en række faste og dygtige samarbejdspartnere at trække på, så vi effektivt kan komme i mål med dit projekt.​

Hvad koster renovering af badeværelse?

Hos os kan du forvente at få en så billig pris som muligt hver gang, uanset om du står og overvejer en mindre badeværelsesrenovering eller en total ombygning.

Hvad koster et nyt badeværelse? Eller renovering af badeværelse? Det spørger du måske dig selv om lige nu, for naturligvis er budgettet en af de store overvejelser i forbindelse med sådan et projekt. Vi har en fast timepris på mindre opgaver, men hvis du kunne tænke dig en gennemført renovering af badeværelse, så vil vi hellere høre om dit projekt og komme med et samlet tilbud – selvfølgelig ganske uforpligtende.

Kontakt os, og hør om mulighederne for et nyt badeværelse

Vil du høre mere om, hvordan dine badeværelsesdrømme kan blive til virkelighed, så kommer vi gerne og besøger dig, gennemgår mulighederne og finder frem til en løsning lige efter dine behov. Du modtager en fast pris og byggetid, inden opgaven igangsættes. Alt dette er helt uforpligtende.

Vi kan kontaktes på telefon 20 31 57 86 eller på mail olebyg1@gmail.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi straks tilbage.

Bliv kontaktet og få et gratis, uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen her på siden og du vil snarest blive ringet op.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi har over 36 års erfaring

Vi har sans for detaljer

​Firma med egne håndværkere

Kontakt

Åbningstider

Hverdag 08:00-16:00​

Adresse

Bygningsrenoveringen 2015 ApS

Fiskene 45

3650 Ølstykke

CVR: 31491274

Medlem af