Totalentreprise ved etablering af nyt badeværelse

Skal du have lavet et nyt badeværelse? Ved etablering af nyt badeværelse står vi gerne for totalentreprise. Vi er et kompetent firma med stor erfaring på området. Vores kunder kommer typisk fra Ølstykke, Vedbæk og Hørsholm, men vi kommer også gerne i områderne omkring Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Hvis du går og drømmer om at få et nyt badeværelse i dit hus, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for professionel hjælp. Vi har over 36 års erfaring i branchen, hvor vi har stået for mange forskellige former for entrepriser. Vi står til rådighed ved både store og små opgaver, så du bør ikke tøve med at kontakte os for kompetent hjælp.

Vi har faste samarbejdspartnere ved totalentreprise

Der er typisk flere forskellige faggrupper ind over, når det skal laves et nyt badeværelse. For at processen kommer til at være gnidningsfri kræves der derfor en god koordinering mellem samarbejdspartnerne.

Vores totalentreprise sikrer, at ingen faggrupper går i vejen for hinanden samt mindsker unødvendig ventetid.

Vi står gerne for hovedentreprisen ved dit næste projekt, hvor vi klarer al koordinering. Vi har en række faste og dygtige samarbejdspartnere at trække på, så vi effektivt kan komme i mål med dit projekt. Hos os kan du forvente at få en så billig pris som muligt hver gang.

Kontakt os, og hør om mulighederne for et nyt badeværelse

Vil du høre mere om, hvad dine muligheder for totalentreprise er, så kommer vi gerne og besøger dig, gennemgår mulighederne og finder frem til en løsning lige efter dine behov. Du modtager en fast pris og byggetid, inden opgaven igangsættes. Alt dette er helt uforpligtende.

Vi kan kontaktes på telefon 20 31 57 86 eller på mail olebyg1@gmail.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi straks tilbage.

Bliv kontaktet og få et gratis, uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Åbningstider

Hverdag 08:00-16:00​

Om os

Info på vej

Adresse

Bygningsrenoveringen 2015 ApS

Fiskene 45

3650 Ølstykke

CVR: 31491274